Brugse Radio

Ronan Keating & Shania Twain zorgen voor de Brugse Keppe

De Ierse popheld Ronan Keating heeft een nieuwe radiomix uitgebracht van zijn single “Forever and Ever, Amen” met superster Shania Twain. Het nummer dat uit is op Decca is afkomstig van Keatings Twenty Twenty album, dat afgelopen juli uitkwam. De single is een akoestische behandeling van het nummer geschreven door Paul Overstreet en Don Schlitz dat in 1987 een kenmerkende countryhit werd voor Randy Travis. Op zijn Always & Forever album werd het Travis’ derde no.1.
Keating, die bekendheid verwierf als leadzanger van de multi-platina Ierse boysband Boyzone, ging een enorm succesvolle solocarrière tegemoet. Keatings nieuwe koppeling met Twain komt twee decennia na een “verloren” samenwerking tussen de twee. “Shania en ik waren 20 jaar geleden voorbestemd om samen iets te doen in één van haar nummers, ‘From This Moment’,” herinnert hij zich. ‘Dat is nooit tot stand gekomen, dus het voelde vooral goed om nu contact op te nemen.’ Forever And Ever, Amen’ is een echt country juweeltje, dus om samen te werken met de originele schrijvers en producent van ‘Nothing At All’, nu twintig jaar later, maakt één en ander des te specialer.” Naast zijn opnamecarrière en het voortdurende filantropische werk, is Keating de afgelopen jaren een favoriete presentator geworden op de Britse commerciële zender Magic Radio. Hij is samen met Harriet Scott gastheer van de Magic Breakfast show en presenteert nu ook Ronan Keating op zaterdag met Disney+. Deze week onze Brugse Keppe.

Brugse Keppe

Brugse Keppe