Brugse Radio

Adverteren

Besteden van Uw reclamebudget

Veel ondernemers zijn aan het twijfelen als het gaat om de besteding van hun reclamebudget. Wordt er gekozen voor de krant of voor de radio? De onbekende ondernemer kiest vaak voor de krant omdat dit “zichtbaar” is. Radio is een medium waarvan U misschien denkt dat het duur is of moeilijk? De Brugse Radio biedt U tal van betaalbare mogelijkheden om regionaal te adverteren. Het kan bijvoorbeeld al voor 88 Euro per week excl. productie radiospot.

Werkwijze radio-reclame

Als ondernemer hoeft U niets anders te doen dan ons algemene informatie aan te leveren: de naam van Uw onderneming, wat Uw bedrijf precies doet, specialisaties, adresgegevens en eventueel nog andere belangrijke info. Vervolgens maken wij voor U een voorstel en vervolgens een geweldige spot die U kan uitzenden op de Brugse Radio en die ook effectief gehoord wordt! Ook de kosten voor het produceren van deze spot zijn heel erg haalbaar. Een doorsnee radiospot duurt 20 of 30 seconden en produceren wij al voor 75 Euro (radiospot met één stem M/V).

De kracht van radio-reclame

Uw bedrijfsnaam wordt vaak genoemd omdat er een hoge herhaling is in korte tijd. Luisteraars horen een radiospot en vormen zich daar een eigen beeld bij. Zo wordt de boodschap beter onthouden. U bereikt heel veel mensen uit eigen streek met de Brugse Radio. Uw eigen cliënteel met andere woorden. Mensen luisteren vaak en ook lang naar de radio omwille van ons specifieke en unieke format.

MEER INFORMATIE?

Neem dan contact op met ons.

Bel +32(0)50/333.383, of laat je contacteren door onderstaand formulier in te vullen.
Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

    Brugse Keppe

    Brugse Keppe