Brugse Radio

Alex Krijnen met nieuwe country-single Brugse Keppe

Alex Krijnen is geboren en getogen in Bergen op Zoom. Hij weet dus wel hoe je een feestje moet bouwen.
Alex zijn slaapkamer was boven het café van zijn oma. Zo kwam hij al vroeg in aanraking met muziek.
Hij zingt Nederlandstalig en ook Engelstalige nummers gaan hem uitstekend af.
In 2015 bracht hij “Heel dicht bij jou” uit. Deze single is nog steeds een veel gedraaid nummer en de single is zelfs al gecoverd door andere artiesten. Ook het in 2017 uitgekomen “Zomertijd” is men nog niet vergeten. De Beachclub remix van dit nummer knalt nog steeds regelmatig door de speakers. En nu dus een nieuwe single om de zomer in te zetten!

Deze absoluut dansbare versie van “I just want to dance with you” geeft het juiste ritme aan voor vele dansliefhebbers en werkt aanstekelijk nu de zomer in het land is. De eigen typische sound van Alex Krijnen maakt deze productie tot een welkome afwisseling in het huidige muziekaanbod. De nu volgende week de Brugse Keppe van joèn Brugse Radio, VBRO2.

 

Brugse Keppe

Brugse Keppe