Brugse Radio

John Terra en Lissa Lewis zorgen voor nieuwe Brugse Keppe

John Terra herlanceert het nummer ‘Diep In Mij’, een lied dat hij destijds schreef voor Yasmine, die er in 2004 een absolute hit mee scoorde. Later dit jaar komt John Terra met een driedelige cd-box. Daarop staan zijn grootste hits, maar ook heel wat nieuw werk, waaronder dit liedje dat hij brengt samen met Lissa Lewis. Een verrassende combinatie: Terra, met zo’n 52 jaar ervaring, gekoppeld aan de jeugdige en veelbelovende Lissa.
John Terra: “Het nummer ‘Diep in Mij’ vind ik zelf één van mijn mooiste nummers. Het kon dus niet ontbreken op mijn album. Bovendien is het ook een eerbetoon aan Yasmine.  Een klakkeloze cover wilde ik er niet van maken, daarom trok ik Eric Melaerts aan, die als producer een belangrijke rol speelde in de carrière van Yasmine. Hij schreef een dijk van een arrangement op het origineel nummer. Eric en ik vonden we dat we de originele versie onaangetast moesten laten.”
De single is dus een voorloper van een drieledig album dat nog dit voorjaar verschijnt. Op één cd van het drieluik staat een selectie aan liedjes die Terra schreef voor collega-artiesten. De nieuwe single van John Terra en Lissa Lewis is deze week de Brugse Keppe, hier bij VBRO2.

Brugse Keppe

Brugse Keppe