Brugse Radio

‘Zolang Geleden’ maar Frank Galan is de Brugse Keppe

Frank Galan startte de lente met een hoge romantische noot. Zijn nieuwe single met als titel ‘Zolang Geleden’ werd in 2 talen opgenomen, het Nederlands en het Spaans. Voor Vlaanderen heeft Frank beide talen zelfs verweven in één prachtige productie.

Onze Vlaamse Julio Iglesias heeft wederom een sublieme productie in elkaar gestoken, opgenomen in de gerenommeerde Manfred Studio’s in Etten-Leur (NL). De live-gitaren en ook de prachtige violen dansen sierlijk door elkaar en zorgen voor een mooie mystiek in het nummer. Ook echtgenote Christel is te zien in deze mooie productie met haar knappe verschijning. De videoclip werd opgenomen in het prachtige domein ’s Graevenhof in Schilde.

Dat Frank alle muziekstijlen aankan is velen bekend, maar dit staaltje muziek is van een wel erg hoogstaande kwaliteit en toont nog ’s de kwaliteiten waarover Frank Galan beschikt. Hij jongleert met alle noten, hoogten en laagten én de emotie die hij bovendien uitstraalt in dit nieuwe liedje is pure klasse. ‘t Is deze week onze Brugse Keppe!

Brugse Keppe

Brugse Keppe