Brugse Radio

Andy de Witt met tweetalige kerstsingle Brugse Keppe

Ding Dong Ding Dong… we komen als het ware even aanbellen bij je met onze Kerstwensen. En laat dit nu toevallig ook de titel zijn van de nieuwe Kerstsingle van Andy de Witt. Een paar weken geleden kreeg Andy het idee om een Kerstsong te maken. Omdat hij het niet bij een idee wilde laten dook hij meteen de Musicmaker Studio in om een prachtig kerstlied te maken. Zowel de melodielijn als de tekst zijn geschreven en gecomponeerd door hemzelf. Het is een uit het leven van een muzikant gegrepen verhaal geworden met een mooie en ware tekst. De song blijft na één keer horen al direct hangen, en kan dus makkelijk worden meegezongen. Andy hoopt dan ook dat het grote publiek dit prachtig tweetalig kerstliedje (Nederlands én Engels) weer zal omarmen, en ervan zal genieten in de Kerstperiode. Het is in ieder geval onze Brugse Keppe deze week, dus een heel grote kans dat deze wens uitkomt voor Andy de Witt!

Foto CD-hoes: Studio Flor – Arendonk.

Brugse Keppe

Brugse Keppe