Brugse Radio

Natasja & Edwin opnieuw Brugse Keppe

Natasja Poels en Edwin van Hoevelaak bundelden hun krachten als zangduo in 2021. En nu zijn ze toe aan wat we noemen ‘Golden Memories’. “You Don’t Have To Say You Love Me” is in dat verband de tweede van een serie ‘vergeten duetten’ die Natasja & Edwin opnemen. Alle duetten die het duo uitbrengt verdienen het zonder meer om opnieuw onder de aandacht van het brede publiek te komen. “Stuk voor stuk zijn het songs die nooit vergeten mogen worden”, zo vindt het zangduo. Edwin van Hoevelaak mag rustig de geestelijke vader van vele tientallen Nederlandstalige hits genoemd worden. Hij produceerde liedjes voor Nick & Simon, Jeroen van der Boom, Dennie Christian, André Hazes, Henk Wijngaard, Bonnie Sainte Claire, Imca Marina, De Havenzangers, Frank van Etten, Dennis van Dijkhuizen, Christoff en nog zoveel meer. In 2019 werd hij benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau vanwege zijn verdienste als “één van de belangrijkste producers en songwriters van het populaire genre in Nederland”. Natasja Poels, in het leven ook Edwins partner, wist als kind al dat ze zangeres zou worden. En precies dat heeft haar door al die jaren heen tot een krachtig, passioneel zangeres gemaakt. Natasja is behalve een voortreffelijk vocaliste met een hartelijke persoonlijkheid, ook nog eens een vrouw met klasse en uitstraling. Ze komt voortreffelijk voor de dag als Nederlandstalig solo-zangeres, Schlagerkönigin, in een unieke Helene Fisher Tribute en nu dus ook als ene helft van het duo Natasja & Edwin. Deze week in die laatste hoedanigheid als onze Brugse Keppe met de nieuwe titel “You Don’t Have To Say You Love Me”.

 

Brugse Keppe

Brugse Keppe