Brugse Radio

Richard Grand scoort met Brugse Keppe

Jarenlang draaide hij mee in het Nederlandstalige muziek-circuit, maar na een koerswijziging lijkt Richard Grand eindelijk de muzikale weg gevonden te hebben die écht bij hem past. Richard had altijd al een voorliefde voor Soul, Latin en Disco en het is dus geen verrassing dat hij zich uiteindelijk ook daarin begafIn 2020 zette hij eigenlijk al een eerste bewuste stap in die richting met zijn Nederlandstalige single “Ik Ga Weer Leven,” en nu, inmiddels alweer drie jaren later, z’n eerste Engelstalige single “Love Ain’t Blind”, een nummertje dat duidelijk aantoont waarvoor Richard Grand staat. Richard is na het vele werk aan deze single dan ook ontzettend trots op het eindresultaat. Wij ook want het is deze week onze Brugse Keppe!

Brugse Keppe

Brugse Keppe