Brugse Radio

De Brugse Keppe is voor Robby Longo

Robby Longo is zonder twijfel Vlaanderens bekendste countryzanger. Dit jaar viert hij alweer 10 jaar carrière met z’n nieuwe liedje ‘The Ride’, een eigentijdse poppy country-tune, en een uniek concert met de beste songs uit zijn carrière onder de titel ‘Robby Longo in concert – Music from Nashville’ in CC Zwanenberg in Heist op den Berg. Sinds zijn finaleplaats in ‘The Voice van Vlaanderen’, hij werd 2de in 2012, bracht Robby 3 Top 10 albums uit en werd hij ook genomineerd voor talrijke muziekprijzen. Voor de zanger wordt het sowieso een bijzonder najaar, want hij trouwt deze maand september met z’n grote liefde Melissa. Alvast gefeliciteerd! Deze week zorgt Robby Longo voor de Brugse Keppe: z’n nieuwe single ‘The Ride’!

Brugse Keppe

Brugse Keppe