Brugse Radio

Michael Russ met nieuwe Brugse Keppe

Trompettist Michael Russ vinden we terug in het mooie Duitse Tettau, in deelstaat Beieren, in het Landkreis Kronach. Tettau situeert zich daar in het noordelijke deel van het natuurpark Frankenwald. En van daaruit bereiken ons dit najaar prachtige trompet-klanken… Michael Russ presenteert ons immers z’n nieuwe single “Träumen Mit Dir”. Een opname die trouwens helemaal past in deze eerder ingetogen week met Allerheiligen en Allerzielen. Michael Russ zorgt in ieder geval voor wat melancholie bij het beluisteren van z’n nieuwste productie. Zoals dat vroeger op menig LP als titel stond: “Gouden Trompetklanken”. Wel, dat beleef je toch wel echt in “Träumen Mit Dir”. Het is deze week de meest gedraaide plaat van joen Brugse Radio, VBRO2. Onze nieuwe Brugse Keppe!

Brugse Keppe

Brugse Keppe