Brugse Radio

Yannick Bovy met laatste Keppe van het jaar

De jonge Antwerpse crooner Yannick Bovy zet met zijn warme stem het aftellen naar Eindejaar in met ‘Happy New Year Old Friend’. Een ode aan een langdurige vriendschap. “Mooie herinneringen ophalen bij een goed glas wijn. Daar gaat deze song over”, zegt Yannick. Kerstmis en Eindejaar zijn sowieso de favoriete feestdagen van het jaar van de crooner. “Zelfs in de zomermaanden luister ik al naar kerstnummers”, zegt hij hierover. “Dan ben ik al volop bezig met songs kiezen voor de vele kerstconcerten die ik ieder jaar in binnen- en buitenland geef.” Drukke tijden dus voor Yannick. ‘Happy New Year Old Friend’ werd geschreven door de Amerikaanse zanger Richard Marx en voorzien van een frisse eigentijdse productie. Meteen de laatste Brugse Keppe van 2023!

Brugse Keppe

Brugse Keppe