Brugse Radio

Leopold 3 helemaal terug met Brugse Keppe

Jazeker, Leopold 3 is terug en dat nà 28 jaar. Zolang was het inderdaad geleden dat we ‘de drie’ meemaakten tijdens hun hoogdagen. Stefan Wuyts, Erik Goossens en Pat Krimson zijn dus terug en hun grootste uitdaging is niet alleen de fans uit jaren 90 meehebben, maar ook echt de jongere generatie, zo lieten ze optekenen door HLN. “We willen niet teren op onze successen van vroeger, maar nieuwe nummers uitbrengen”, zo vertelt Erik Goossens daar. Na een geslaagde eenmalige reünie in VTM’s ‘Tien om te Zien’ kon een comeback eigenlijk niet uitblijven. “We zien wel of onze nieuwe single aanslaat, maar we zijn alleszins al aan het werken aan een opvolger”, aldus Patje Krimson. Na 28 jaar lost Leopold 3 dus een nieuwe song, ‘Helemaal’ getiteld. Door onze VBRO-Muziekredactie werd die heel erg positief ontvangen; het wordt de nu volgende week dan ook de Brugse Keppe van VBRO2!

Brugse Keppe

Brugse Keppe