Brugse Radio

Natasja & Edwin zorgen voor volgende Brugse Keppe

Natasja Poels en Edwin van Hoevelaak lanceerden hun inzending voor het Eurovisie Songfestival 2024. De single kwam uit in 2 talen, zowel in het Engels als in het Nederlands. Het Nederlandse zangduo was eerder door de Duitse producer Ralf Rudnik gevraagd om samen met hem een nummer te schrijven voor de Duitse inzending van het Eurosong 2024. Samen met hem schreven Edwin en zijn levenspartner Natasja het nummer “Send You A Sign” dat gaat over de kracht van de muziek en hoe het mensen over de hele wereld met elkaar verbindt. Het nummer heeft wel een soort “ABBA Sound” en dit past ook erg bij dit topkoppel en hun inmiddels ontwikkelde stijl. Het paar heeft dan ook samen met Rudnik gekozen voor dit arrangement omdat het bijzonder goed bij hen past en omdat het dit jaar ook nog eens precies 50 jaar geleden is dat ABBA het Eurovisie Songfestival won met “Waterloo”. En laat het Eurovisie Songfestival dan ook nog eens in Zweden georganiseerd worden… Helaas werden Natasja & Edwin op de valreep niet gekozen om Duitsland te vertegenwoordigen, maar positief als het duo in het leven staat, brachten ze het nummer toch uit, en dus ook nog ‘ns in twee talen! De Nederlandstalige versie heet “De Mooiste Melodie”; in het Engels is dat “Send You A Sign”. Natasja & Edwin kozen er ook voor om toch naar Zweden af te reizen en daar de videoclip op te nemen van deze twee versies. Deze week, in de aanloop naar Eurosong ’24, zorgen ze voor de Brugse Keppe van de Brugse Radio!

Brugse Keppe

Brugse Keppe