Brugse Radio

Eszra’s nieuwste de Brugse Keppe

Eszra is de artiestennaam van Joke Derre. Ze begon ooit als straatmuzikante in Brugge, altijd een beetje gek doende en met haar hoofd in de wolken. Maar dat is inmiddels ook al weer enige tijd geleden; ze is op vandaag geen onbekende in de muziekwereld. Zo verzorgde ze al het voorprogramma van verschillende artiesten zoals Stef Kamil Carlens en Anton Walgrave. Vervolgens kwam ze in 2017 op de radar van medemuzikanten zoals Gabriël Rios die haar selecteerde als beloftevolle artieste dankzij het initiatief ‘Lokale Helden’. Zelf omschrijft Eszra haar muziek nog het liefst als hedendaagse popmuziek die levendig en oprecht is. Haar muzikale invloeden zijn dan ook niet van de minste met Sara Bareilles, Rickie Lee Jones en Sheryl Crow als referentie. Je kan meteen zelf genieten van haar muziek. Met een aanstekelijke riff en de nodige melancholische vibes neemt ‘California’ je mee op een avontuurlijke, zomerse roadtrip. ‘t Is de nieuwe single van Eszra die ze zelf volledig schreef (tekst én muziek) en in een productie van Tom Lodewyckx (K’s Choice, Clouseau). Deze week de Brugse Keppe bij VBRO2!

Brugse Keppe

Brugse Keppe