Brugse Radio

Voorstelling ‘WK-Wieleroutfit Limited Edition’

Van 19 tot en met 22 september vindt het WK tijdrijden plaats tussen Knokke-Heist en Brugge. “Voor deze unieke gelegenheid pakken we uit met een unieke wieleroutfit in het WK-thema. Het gaat om een mooi ontwerp in kwaliteitsvol materiaal, waarvan er slechts een beperkt aantal verkocht zullen worden”, zegt burgemeester Dirk De fauw.

Schepen van Sport Franky Demon: “Het WK is een uniek evenement. Daarom grijpen wij deze gelegenheid aan om de Bruggeling letterlijk te laten voelen hoe het is om als deelnemer door de stad te fietsen. De outfit is donkerblauw, met een subtiele kleurspeling en een wit Brugge-logo dat het truitje met korte mouwen kenmerkt. Niet te vergeten is de regenboogband aan de rechtermouw. De korte broek met zeem is dan weer egaal blauw. Een perfecte match om het WK wielrennen te huldigen.”

Stad Brugge en Santini, een Italiaanse fabrikant van wielerkledij die ook de officiële merchandising partner van de UCI is, slaan de handen in elkaar voor deze ‘limited edition’ wieleroutfit die zowel Stad Brugge als het WK verenigt.

Er zijn precies vijfhonderd wieleroutfits voor hem én voor haar in verschillende maten te verkrijgen. Om zeker te zijn over de maat kan bijgevoegde matentabel gehanteerd worden.

Omwille van duurzaamheid wordt er enkel gewerkt met een vooruitbestelling tot de voorraad is uitverkocht. Het is mogelijk een vooruitbestelling te plaatsen via de Museumshop.

Opgelet: aan de vooruitbestelling is een levertijd van acht weken verbonden. Wees dus snel en bestel uit de voorraad.

De WK-wieleroutfits zijn verkrijgbaar via:

Museumshop Arentshof, Dijver 12, 8000 Brugge

Openingsuren: elke dag van 09.15 tot 18.00 uur, behalve op maandag

Online bestellen: https://www.museabrugge.be/bezoek-onze-musea/museumshops/bestelformulier-museumshop

Foto: Persdienst Stad Brugge

Brugse Keppe

Brugse Keppe