Brugse Radio

Breydel De Coninc met Eindejaars-take away

Restaurant Breydel De Coninc pakt opnieuw uit met afhaalgerechten of take away naar aanleiding van de komende eindejaarsfeesten. Zowel voor Kerstavond als voor Oudejaarsavond kan je bestellen.

Als voorgerechten kan je kiezen tussen oesters Oysri, huisbereide garnaalkroketten, gegratineerde Sint-Jacobsschelpen of vissoep en bij de hoofdgerechten uit kreeft van 620 gram ‘Bellevue’, ‘Breydel’ of met look, paling in het groen of in de room en ook bouillabaisse. In het restaurant in de Breidelstraat 24 kan je alles afhalen. Daar is er trouwens wekelijks een andere lunch met voor- en hoofdgerecht maar kan je ook heerlijk-herfstig genieten van een stukje vlees uit de houtskooloven. In het aanbod ondermeer Ierse côte a l’os van 500 gram per persoon of Ierse Rib-eye.

De afhaalgerechten bestellen kan op 0479 13 33 19. Bij Fernand Janssens en z’n team.

Foto©Frank Vergucht/The Bruges Feeling by Frank

Brugse Keppe

Brugse Keppe