Brugse Radio

Cultuurcentrum Brugge biedt gameontwikkelaars gratis platform

Van vrijdag 11 tot en met 13 maart 2022 organiseert Cultuurcentrum Brugge de derde editie van het gamefestival Playtime. Het Brugse cultuurhuis zoomt in dat weekend in op de inhoudelijke creativiteit binnen de gamecultuur. Cultuurcentrum Brugge biedt onafhankelijke gameontwikkelaars een gratis plek aan binnen het festival.

Tijdens het meest unieke en tweejaarlijkse gamefestival van de Benelux, tovert Cultuurcentrum Brugge samen met tal van partners, de 19de eeuwse Koninklijke Stadsschouwburg om tot een reusachtig gameparadijs. “Hierin biedt het cultuurhuis onafhankelijke gameontwikkelaars een gratis kans om hun game voor te stellen aan of te testen door het grote publiek en andere cultuurhuizen. Meteen ook een ideale kans om als gameontwikkelaar je netwerk verder uit te breiden”, zegt schepen van Cultuur Nico Blontrock.

Op vrijdag 11, zaterdag 12 en zondag 13 maart 2022 zet Cultuurcentrum Brugge de deuren van het gamefestival Playtime voor de derde keer open voor het grote publiek. De vorige editie van het festival Playtime, in maart 2020, met tal van onafhankelijke gameontwikkelaars, kon rekenen op meer dan 2.500 bezoekers en heel wat nationale persaandacht.

Onafhankelijke gameontwikkelaars die interesse hebben kunnen zich tot 30 november 2021 registreren. Alle info is terug te vinden op www.playtime2022.be .

Foto: Persdienst Stad Brugge

Brugse Keppe

Brugse Keppe