Brugse Radio

Stad Brugge lanceert Werken bij Brugge-podcast

De ‘Werken bij Brugge’-podcast belicht verschillende medewerkers van Stad Brugge. Elk van hen geeft een bijzondere inkijk in hoe zij dagelijks het verschil maken voor de stad Brugge. “We zijn bij Stad Brugge echt wel met straffe dingen bezig”, zegt schepen van Personeel en Organisatie Pieter Marechal. “De medewerkers die je in de podcast hoort, zijn een voor een gedreven mensen met een hart voor Brugge. Die passie leidt automatisch tot innovatie. En wat is er mooier dan die verhalen via een vernieuwend medium als een podcast te kunnen vertellen?”

De dienst Interne Communicatie maakt de podcast. Via storytelling zet de dienst telkens de medewerker(s) achter een realisatie of project in de kijker. “Die succesverhalen werken bijzonder motiverend. De podcast delen we deze keer ook heel graag met de buitenwereld”, zegt Pieter Marechal. “We merken dat die unieke blik achter de schermen door heel veel van onze volgers op social media gesmaakt wordt.”

Nieuwsgierig naar wat er achter de schermen bij Stad Brugge allemaal gebeurt? Je vindt de podcast via https://anchor.fm/stad-brugge.

Foto: Het Nieuws Vandaag

Brugse Keppe

Brugse Keppe