Brugse Radio

WASBAR komt in de lente naar Brugge

WASBAR opent dit voorjaar een nieuwe vestiging op de Markt in hartje Brugge. In de vroegere tearoom ‘Meridian’ op de Markt in Brugge start het hippe horecamerk WASBAR binnenkort haar nieuwste restaurant. Het concept waar je lekker eten eventueel kan combineren met een wasje draaien, telt daarmee 11 vestigingen in België en blijft Vlaanderen verder veroveren. “We zijn blij dat we het succesvolle concept WASBAR ook in onze stad mogen verwelkomen”, zegt burgemeester Dirk De fauw.

De nieuwste vestiging komt in het 15de-eeuwse hoekhuis ‘Boechoute’ op de hoek van de Markt met de Sint Amandsstraat. “Brugge stond reeds lang op onze wishlist voor het openen van een WASBAR. Het is een prachtige én historische stad met een bruisend centrum, die jaarlijks zeer veel toerisme aantrekt. Een opvallend concept als WASBAR prijkt dan ook vaak op de ‘must-visit’ lijstjes in de toeristische gidsen. De mooie locatie op de Markt biedt enorm veel potentieel om het unieke karakter van WASBAR uit te spelen”, aldus Johan Luypaert, Product Manager voor WASBAR.

Ook schepen van werk en ondernemen Pablo Annys is verheugd over de komst van WASBAR naar Brugge. “Zo’n vernieuwend concept op deze historische toplocatie is een mooie meerwaarde voor onze shoppingkern. Brugge blijft verrassen!”, stelt de schepen.

In de nieuwe WASBAR zal je 7 op 7 terecht kunnen voor ontbijt, brunch, lunch tot zelfs een uitgebreid diner ‘s avonds. “We hebben ook plannen om bij de opening van WASBAR Brugge enkele gloednieuwe gerechten op de kaart te lanceren, in samenwerking met onze kersverse merkambassadrice Emma Bale”, legt Johan Luypaert uit.

Er zal binnen plaats zijn voor 75 personen, gespreid over 2 verdiepingen, alsook een terras vooraan om te kunnen genieten van een Bagel Burger en huisgemaakte limonade. Het wasgedeelte zal 3 was- en 3 droogmachines bevatten. Aan de inkom komt ook een opvallende LED-wand die volledig is opgebouwd uit wasbolletjes, wat zal zorgen voor een speels lichtpatroon.

Voor de opening van de nieuwe zaak is WASBAR nog volop op zoek naar personeel en managers om het team van WASBAR Brugge te versterken. Kandidaten hiervoor kunnen zich aanbieden via de website van Top Brands topbrands.be/solliciteer.

Foto: Persdienst Stad Brugge

Brugse Keppe

Brugse Keppe