Brugse Radio

Alvaro Soler met ‘Magia’ de nieuwe Brugse Keppe

De successen die Alvero Soler tussen 2015 en 2019 scoorde met zijn muziek kunnen gerust een sensatie genoemd worden. Vrijwel rechtstreeks van de universiteit schoten de liedjes van de Spaans-Duitse muzikant omhoog in de hitlijsten. Nu enkele jaren later kan hij al een spectaculaire balans opmaken: meer dan 80 gouden en platina awards, twee miljoen albums verkocht, meer dan 2,5 miljard audiostreams op alle platforms en meer dan 1,5 miljard videostreams. Plus shows met wereldsterren als J-Lo in Las Vegas en Miami, een “X Factor” coach seat in Italië, en een verschijning in de awardwinning Duitse tv-show “Sing mein Song – the exchange concert.”

Na een jaar van rust in 2020, zonder constant reizen en 365 dagen nieuwe liedjes schrijven is Alvaro nu helemaal terug.

‘Magia’ werd eigenlijk geïnspireerd door de fans die Alvaro berichten stuurden dat hij in deze moeilijke tijden maar beter bepaalde dingen kon loslaten en hem eraan herinnerden waarom hij precies muziek maakt. Het resulteerde meteen in een eerste liedje na z’n time out.

2021 is niet alleen weer een nieuwe uitdaging voor Alvaro Soler; hij kijkt er absoluut naar uit om eindelijk weer mensen te ontmoeten en nieuwe wegen te ontdekken om zijn muziek naar buiten te brengen. Want in de ogen van Alvaro blijft het leven naar eigen zeggen dé reden tot feest, een wonder vol muziek. Magia dus! De nu volgende week onze Brugse Keppe!

 

 

Brugse Keppe

Brugse Keppe