Brugse Radio

Nieuwe vrolijke country-single Wally McKey de nieuwe Brugse Keppe

Wally Mckey heeft vele muzikale paden bewandeld. Dit keer koos hij op veler verzoek voor een countrynummer. Country-muziek is hem niet vreemd. In het verleden heeft hij ons al laten proeven van enkele prachtige country-nummers. Nu komt hij met ‘Call on Me’. Het is een eigen nummer, geen cover. ‘De tekst gaat over vriendschap en proberen te vertrouwen in de ander, maar ook in je mogelijkheden. Door dingen anders te gaan bekijken en los te laten, kom je vaak tot oplossingen’, aldus een enthousiaste Wally.

De bijhorende clip is heel bijzonder, want niet alleen Miss Playboy, en Miss Holland 2020, maar ook een aantal gevaarlijke roofvogels geven acte de précense. Het Uilennist te Ossenisse was bereid haar locatie beschikbaar te stellen voor de clip. Deze locatie was uitermate geschikt om een country-sfeertje te creëren. De clipproductie is in handen van clipmaker Ron Schmid en zijn onnavolgbare camera-assistent Said.

Wally is één van de sterren in de SBS6/Talpa-serie ‘Ik geloof in mij’. Door zijn deelname aan het programma wordt zijn naam stilletjes aan weer een begrip in het muziekwereldje. Wally is een ras-entertainer en weet een feestje te bouwen overal waar hij komt. ‘Het is geen feest als Wally niet is geweest’, is zijn gevleugelde uitspraak.

De promotie van ‘Call on Me’ wordt verzorgd door UltimateDisk en over enkele weken komt eveneens de Nederlandstalige versie uit!

Vanaf volgende maandag onze Brugse Keppe!

 

Brugse Keppe

Brugse Keppe