Brugse Radio

‘Iko Iko’ in nieuwe versie Brugse Keppe

Voor de Brugse Keppe van volgende week gaan we opnieuw naar Zuiderser oorden. En dat doet wel deugd nu de lente eigenlijk niet echt vrijgevig is dit jaar met haar zacht temperaturen. ‘Iko Iko’ van Justin Wellington en Small Jam zorgt voor de nodige zon in je radio!

‘Iko Iko’was een wereldhit voor The Dixie Cups in 1965, van wie we natuurlijk ook nog ‘The Chapel Of Love’ kennen als ‘million-selling’ plaat van destijds. The Dixie Cups ontstond in 1964 als Amerikaanse meidenband. De leden zijn op vandaag nog steeds Rosa Lee Hawkins, Athelgra Neville en Barbara Ann Hawkins.

Nu werd ‘Iko Iko’ dus in een nieuw aanstekelijk jasje gestoken door Justin Wellington. Hij krijgt hiervoor assistentie van de heren van Slam Jam. De nu komende week onze Brugse Keppe!

 

Brugse Keppe

Brugse Keppe