Brugse Radio

Nieuwe Brugse Keppe komt uit het Waasland

Mrs.McBright ofte Sandra De Moor uit Sint-Gillis-Waas bracht haar allereerste single uit en dat lijkt meteen een schot in de roos.

De Waaslandse zangeres schreef het nummer bovendien volledig zelf. Voor de arrangementen tekende manlief Eddy Vandermeulen. Een beetje country-liefhebber laat zich meteen meevoeren in de heerlijke sfeer van deze feelgood song.

“Ik ben al jaren actief als zangeres, maar heb tot voor kort enkel covers gezongen. Hoogtepunten tot hiertoe waren mijn optredens als sidekick van Guido Belcanto. Sinds kort breng ik nu ook eigen werk en dit wordt mijn eerste single”, aldus Sandra.

“Do you miss me too” is een liedje waar je blij van wordt als je het onderweg op de radio hoort. De Brugse Radio natuurlijk, waar Mrs.McBright volgende week onze Keppe is.

 

Brugse Keppe

Brugse Keppe