Brugse Radio

Brugse Keppe voor Elton John en Years & Years

Afgelopen woensdagavond maakten Sir Elton John en Olly Alexander van Years & Years een heel diepe indruk tijdens een televisie-optreden. Dat gebeurde tijdens de Brit Awards, zeg maar de Engelse versie van de Grammy Awards. John en Alexander zetten er een beklijvende versie neer van “It’s a sin”, de megahit van de Pet Shop Boys. Het nummer stond in geen tijd helemaal bovenin bij iTunes en dat zowel in Engeland als in Ierland. De versie biedt dan ook heel veel; de traditionele Elton John piano, wat later een fijne eigentijdse dance-vibe en vooral een flinke portie sensualiteit. Een deel van de opbrengst van deze tophit-in-wording gaat straks naar het aidsfonds dat opgericht werd door Sir Elton. Wedden dat het liedje aan een niet te stuiten opmars in onze Brugse Top 40 begint? In ieder geval is het de hele komende week onze Brugse Keppe!

 

Brugse Keppe

Brugse Keppe