Brugse Radio

Ramon Roselly heeft de nieuwe Brugse Keppe te pakken

Onlangs heeft Ramon Roselly dé klassieker van Peter Alexander uit 1968 gekozen als nieuwe single en opnieuw opgenomen. De 27-jarige telg uit de circusfamilie Roselly en vorig jaar nog de winnaar van Deutschland sugt den Superstar covert “Komm und bedien dich” van Peter Alexander. Natuurlijk is de bewerking van het nummer in de nieuwste versie en beetje moderner gemaakt, toch heeft Ramon zeker respect voor het origineel: “Waarom iets anders doen als het al eerder zo goed heeft geklonken”, aldus de vlotte kerel die met z’n familie in een woonwagenpark in Zschernitz in Sachsen woonachtig is. De nieuwe versie van de superhit die internationaal door Tom Jones een echte evergreen werd is in ieder geval erg succesvol en brengt de klassieker in een handomdraai tot bij de jonge schlagergeneratie. Volgende week onze Brugse Keppe.

Brugse Keppe

Brugse Keppe