Brugse Radio

Basta! Basta!… dít wordt onze nieuwe Brugse Keppe!

De volgende Brugse Keppe is de nieuwe single van Giovanni Zarrella. De Duits-Italiaanse zanger heeft met ‘Ciao!’ een nieuw album uit en bouwt daarmee aan een gezwind tempo verder aan z’n succes-carrière in ondermeer de Duitse showbusiness. Hij is immers niet alleen een vertrouwd gezicht in de populaire televisie-shows in de Duitstalige landen, Giovanni is intussen ook zelf TV-presentator. De 43-jarige showman was aanvankelijk voetballer bij Duitse en Italiaanse clubs maar koos uiteindelijk voor de muziek. Hij was voor z’n solo-carrière de zanger van de band bro sis van 2001 tot 2006, gevormd uit de tv-serie popstars. Z’n eerste album dateert alweer van 2006, z’n vorige ‘La Vita È Bella’ van 2019. Op z’n nieuwe CD vinden we tal van bekende hits die door Giovanni Zarrella voortreffelijk en trendy in het Italiaans gebracht worden. ‘Basta! Basta! is er één van… onze Brugse Keppe de nu volgende week!

 

Brugse Keppe

Brugse Keppe