Brugse Radio

Vakantieplaat van Francine Jordi wordt Brugse Keppe

Nu heel veel mensen van een welverdiende vakantie genieten kunnen we alleen maar volgen hier bij VBRO2. De aankomende Brugse Keppe zit dan ook helemaal in de vakantiesfeer. ‘Voyage Voyage’ in de nieuwe versie van Francine Jordi staat de nu volgende week helemaal op het voorplan bij ons.

Francine Jordi draait intussen ook al weer vele jaren mee in de Duitstalige showbusiness. De Zwitserse zangeres won ze de Duitse Grand Prix der Volksmusik in 1998 en werd vervolgens een grote ster in Zwitserland met gouden platen, hoge noteringen in de hitlijsten en vele tournees door de Duitstalige landen. Maar naast zangeres presenteerde ze intussen ook al diverse televisieshows, steeds voor miljoenen kijkers.

In 2002 vertegenwoordigde Francine Zwitserland op het Eurovisiesongfestival in Tallinn in Estland met het liedje “Dans le jardin de mon âme”. En de nu komende week dus als Brugse Keppe met haar recente single ‘Voyage Voyage’.

Brugse Keppe

Brugse Keppe