Brugse Radio

Nieuwe single Michel Wolsink Brugse Keppe

‘Let Us Love Again’, zo is de titel van de nieuwe plaat van Michel Wolsink. Het nummer werd door de zanger zelf geschreven en door Rob Mullink gecomponeerd. Het resultaat is een echt mooi country-liedje dat terug te vinden is op Michels album ‘Dit ben ik!’ waar het als bonustrack toegevoegd werd. Maar zoals dat zo vaak gaat komen vele album-nummers, na de release van enkele singles in de vergeethoek terecht. Dat vond het team achter Michel Wolsink heel erg jammer want daar is de single ‘Let Us Love Again’ eigenlijk veel te goed voor! Het was uiteindelijk op verzoek en na aandringen van heel veel fans, vrienden en andere muziekliefhebbers dat de zanger samen met Jolanda Clement van JC Records besloot dit fantastische Engelstalige nummer nu als single uit te brengen. Volgende week krijgt het in ieder geval de aandacht die het verdient en dan nog wel als Brugse Keppe, hier bij VBRO2, joèn Brugse Radio!

Brugse Keppe

Brugse Keppe