Brugse Radio

Soulsister met nieuwe single meteen Brugse Keppe

Zo’n tien jaar nadat Soulsister de single ‘Fading Into You’ uitbracht, is de langverwachte nieuwe single een feit. ‘Something I Need To Know’ is meteen de eerste van drie nieuwe Soulsister-nummers! Het lange wachten wordt dus meteen dubbel en dik beloond. Dat Soulsister zich niet meer hoeft te bewijzen anno 2021, dat is een understatement, maar Paul Michiels en Jan Leyers zijn unaniem: “zet ons samen en je krijgt magie”. De twee zijn eigenlijk ook wel een beetje verbaasd dat ze de afgelopen tien jaren niets uitgebracht hebben. In ieder geval zaten Jan Leyers (63) en Paul Michiels (73) de voorbije maanden geregeld in Studio Haifax in het Vlaams-Brabantse Ternat waar ze dus uiteindelijk drie nieuwe nummers inblikten. Voor zij die van nog meer dromen, een echt nieuw album komt er niet. Maar de single ‘Something I Need To Know’ is er dus al en dat is dus meteen de eerste nieuwe song van Soulsister in tien jaar tijd. Maar in die tien jaar stonden de twee spitsbroeders voortdurend op het podium, tot ook zij getroffen werden door de corona-onderbreking. Voordeel aan dit nadeel is dan weer geweest dat uit die vervelende periode de nieuwe nummers ontsproten. ‘Something I Need To Know’, de nu volgende week onze Brugse Keppe hier bij VBRO2!

Brugse Keppe

Brugse Keppe