Brugse Radio

Brugse Keppe voor Stings nieuwe single

Sting’s vijftiende studioalbum, ‘The Bridge’, wordt zijn eerste sinds ‘My Songs’ uit 2019. Het verschijnt op 19 november. Als voorsmaakje bracht Sting zopas de eerste single van het album uit, een vrolijk nummer genaamd “If It’s Love”.

‘The Bridge’ is eigenlijk Stings pandemie-album. Hij zei over het album: “Deze nummers gaan over gemoedstoestand, over leven en dood, over relaties. Tussen pandemieën en tijdperken,  politiek, sociaal of psychologisch, we zitten er allemaal ergens middenin. We hebben een brug nodig. Wat een interessante tijd om in te leven. De pandemie is zo moeilijk geweest, maar het was een welkome zaak om artiesten het slechte te zien gebruiken om er uiteindelijk iets goeds mee te creëren”, aldus nog Sting. “If It’s Love”, de komende dagen onze Brugse Keppe.

Brugse Keppe

Brugse Keppe