Brugse Radio

Dolly Dotjes weer helemaal terug als nieuwe Brugse Keppe(s)

Heren, hou jullie vast want één van de allereerste meidengroepen van Nederland, eind jaren zeventig, is helemaal terug van lang weg geweest! De Dolly Dots scoorden ook bij ons in Vlaanderen, in volle vrije radio-tijd, grote successen. In de periode 1979-1988 verschenen ze met de regelmaat van een goedwerkende klok in de Vlaamse hitparades, zo ook in onze eigen Brugse Top 40. We kennen ze natuurlijk nog allemaal: “Radio”, “Love Me Just A Little Bit More”, “P.S.”, “Tell It All About Boys”, “She’s A Liar” en ga zo maar door.

Begin 2020 werd de comeback aangekondigd en die zou beginnen met een heude theatertournee, “Sisters On Tour” genaamd. Corona gooide net als overal natuurlijk roet in het eten maar onlangs is die dan toch in première gegaan. De dames waren aanvankelijk niet van plan om nieuwe nummers op te nemen, maar daar zijn ze uiteindelijk toch op terug gekomen. “Are You With Me” is er zo eentje en dus meteen de eerste voor de meidengroep sinds 1987. Je kon het liedje de afgelopen week al enkele keren horen op de Brugse Radio, maar de nu komende week wordt het menens voor de dames met pakken ervaring op de planken. Hun nieuwe single wordt immers onze volgende Brugse Keppe!

Brugse Keppe

Brugse Keppe