Brugse Radio

Nathan Evans zorgt voor volgende Brugse Keppe

Nathan Evans heeft een nieuwe single: “Ring Ding (A Scotsman’s Story). En dat zullen we geweten hebben! De 27-jarige Schot, afkomstig uit Airdrie, is bekend voor z’n zeemansliederen. In 2020 nam z’n carrière een vlucht toen hij die liederen lanceerde op TikTok. Dit jaar bracht hij dan z’n “Wellerman” uit die hoog scoorde in onze Brugse Top 40. Die werd overigens ook in het Nederlands uitgebracht door de jongens van Ancora.

Evans wachten trouwens nog drukke tijden. In december concerteert hij acht keer in Groot-Brittanië en Ierland, en in januari staat hij op de planken in Nederland, Duitsland en Zwitserland, maar ook in Denemarken, Zweden, Noorwegen en Finland. Alstublieft! De komende week krijgen wij in het Brugse de primeur… als Brugse Keppe!

 

Brugse Keppe

Brugse Keppe