Brugse Radio

Helene Fischer Volle Kraft Voraus als Brugse Keppe

“Volle Kraft Voraus”: Zo begint Helene Fischer aan een nieuwe fase in haar leven en carrière, met muziek die zo gepassioneerd, gevarieerd en boeiend is als je maar had kunnen hopen. Haar nieuwe single is meteen een feit. Die gaat over verandering, en over de omwentelingen in het leven en de bevrijding die elke verandering met zich meebrengt, waardoor het leven anders, opnieuw, en openlijker kan doorgaan. Je hoeft alleen maar het verleden los te laten en vooruit te kijken, naar de horizon.
Helene Fischer heeft zichzelf herontdekt, als zangeres, als waarneemster van grote en kleine dingen. We hebben meer dan vier jaar moeten wachten op nieuwe muziek van haar, en op 15 oktober komt eindelijk het album “Rausch” uit. De nieuwsgierigheid was enorm, maar Helene Fischer voldoet aan de verwachting van de fan. Afgelopen zomer kregen we een eerste tipje van de sluier met de allereerste single uit het album, “Vamos A Marte”. Het duet met latin pop superster Luis Fonsi kwam de Duitse singles charts binnen op nummer 2, wat haar de beste hitlijst van haar carrière bezorgde.
En wat haar nieuwe single “Volle Kraft Voraus” betreft: De stem van Helene Fischer heeft nog nooit zo stralend en zelfverzekerd geklonken. Ze inspireert en bemoedigt, van een tedere piano-ballade naar een ‘dramatische’ finale met beats en strijkers. “Volle Kraft Voraus” (volle kracht vooruit) is een nummer vol kracht en vol vertrouwen in de toekomst; een lied voor hen die weigeren zich te laten ontmoedigen door de verandering van de tijd en de verandering van het leven, die in plaats daarvan deze verandering zien als zowel een uitdaging als een kans.
De 37-jarige Helene Fischer bevestigde vorige week dat ze zwanger is van haar eerste kindje, nadat het nieuws voortijdig uitlekte in de Duitse Boulevard-pers.

Brugse Keppe

Brugse Keppe