Brugse Radio

Milow is Brugse Keppe met 3de single uit album

Milow heeft z’n nieuwe single DeLorean uitgebracht, de derde single van het nieuwe studioalbum van de Belgische singer-songwriter, dat volgend jaar in de lente uitkomt.

DeLorean is de opvolger van Milows eerdere singles Whatever It Takes en ASAP, die bij elkaar al meer dan 25 miljoen keer gestreamd zijn. Volgens Milow is DeLorean, dat hij net als zijn eerdere singles schreef tijdens de pandemie, een hoopvol nummer waarmee hij de luisteraar een hart onder de riem wil steken: ‘There’s better days ahead for you and me.’ De Belgische artiest nam het grootste gedeelte van DeLorean live op in de ICP Studio’s in Brussel.

Milow heeft de titel van zijn nieuwste single niet zomaar gekozen, vertelt hij. “De DMC DeLorean is een unieke, Amerikaanse auto, waarvan er tussen 1981 en 1983 slechts een paar duizend zijn gemaakt. Ondanks de geruchten over de slechte kwaliteit, vergaarde de auto wereldwijd roem doordat hij te zien was als tijdsmachine in de Back To The Future-films. Net als oorspronkelijk de bedoeling was van de auto, hoop ik met de song DeLorean mijn luisteraars te raken en te inspireren om te blijven dromen en positief naar de toekomst te kijken.”

Milow werkt momenteel aan zijn zevende studioalbum, dat volgend jaar in de lente verschijnt. In 2022 trekt Milow door België met zijn Unplugged tour. Deze week hem je ‘m om de 3 uren op de radio als Brugse Keppe!

Brugse Keppe

Brugse Keppe