Brugse Radio

Liselotte Van Dooren scoort opnieuw een Brugse Keppe

Liselotte Van Dooren schetst met “Learning To Dance In The Rain” al mijmerend een collage van haar leven. Voorspoed en tegenslag zijn als het ware deel van elke dag. Je kan de negatieve gebeurtenissen in je leven ombuigen in iets positiefs, als je er maar in gelooft. Dat is de boodschap in haar nieuwe single. Het nummer werd geschreven door Dag Luyten en Anniek Raedschelders; Peter Keereman was producer.

En het is natuurlijk terug te vinden op “49” het debuutalbum van Liselotte dat onlangs verscheen. Dat album bevat 12 nummers, waarvan enkele als single verschenen: “Country Soul”, “Most Of The Time”, “Everything” en “You”.

Intussen treedt Liselotte Van Dooren regelmatig op met haar eigen band.

Op haar website kan je trouwens terecht voor aankoop van een zeer mooie digipack van het album “49” alsook een boekje met de teksten van de liedjes : www.liselottevandooren.be .

Je geniet de hele komende week lang van haar nieuwste single bij VBRO2 want “Learning To Dance In The Rain” is onze nieuwe Brugse Keppe vanaf aanstaande maandag!

Brugse Keppe

Brugse Keppe