Brugse Radio

Esther van Kommer onze volgende Brugse Keppe

Onze Brugse Keppe in week 48 is de nieuwe single van de Nederlandse country-zangeres Esther van Kommer. Over haar nieuwe single ‘Solid Rock’ zegt ze zelf het volgende: “Het nummer is geschreven op een mooie plek aan zee bij een rots in Griekenland en geïnspireerd door de natuur. De song laat ons weten dat je samen zo sterk als een ‘rots in de branding’ kunt zijn. Dat het zo fijn is als je iemand naast je hebt staan waarmee je lief en leed mag delen en waar je rust vindt. Dat er ruimte is om elkaar de spiegels voor te houden en hiervan samen kunt leren en groeien in het leven. Dat je samen de kracht hebt om niet op te geven en vertrouwen te hebben. Ook al zijn we soms bang om echt te voelen en je hart open te stellen. Liefde die zo diep zit zal, wat er ook gebeurt nooit meer verdwijnen”. ‘Solid Rock’ werd geschreven door Esther zelf. Het nummer werd gearrangeerd en uitgewerkt door Edwin Schimscheimer en John & Nienke van Neo Music. Zij tekenden ook voor het inspelen van de instrumenten en de backing vocals. De nu komende week onze Brugse Keppe!

Brugse Keppe

Brugse Keppe