Brugse Radio

René Le Blanc zorgt voor eerste Keppe van het jaar

De nieuwe single van René Le Blanc is een feit! Z’n nieuwste werd geschreven én geproduceerd door de bekende liedjesmaker Edwin van Hoevelaak, eerder ook al verantwoordelijk voor René’s superhit ‘If I Tell You’. De opvolger is trouwens helemaal in die lijn. ‘Only You’ werd ook deze keer weer voorzien van een heel leuke videoclip die je zeker ook moet bekijken.
Sinds de voorbije zomer kon René optreden tijdens vele evenementen, feesten en festivals, voor het bij onze Noorderburen weer op slot ging. Sinds november zie je hem trouwens ook weer erg regelmatig op de landelijke televisie in Nederland.
En dan is er natuurlijk ook nog de gezonde Nederlandse ‘commerce’… als klap op de vuurpijl komt René Le Blanc naast z’n eigen wijn ‘Sauvignon Le Blanc’ nu ook nog ‘ns met een eigen bierlijn op de proppen! Van ‘René Le Blond’ en ‘René Le Triple’ naar ‘René Le Dark’ en ‘René Le Bitter’… ze zien het duidelijk groots in de entourage van de succesvolle crooner!
‘Only You’ van René Le Blanc is onze eerste Brugse Keppe van 2022!

Brugse Keppe

Brugse Keppe