Brugse Radio

Robin Danneels met nieuwe single Brugse Keppe

Deze week onze Brugse Keppe hier bij VBRO2: “The Arms of Mary” van Bruggeling Robin Danneels.

Robin brengt met de start van het nieuwe jaar een voortreffelijke eigen versie van de wereldhit uit 1976 van Sutherland Brothers & Quiver. De Schotten hadden overigens ook met “Sailing”, gekend van Rod Stewart, een grote hit destijds.

Nu is er dus de versie van Robin, ofte Second Life 2de generatie. De zanger is immers de zoon van Dirk Danneels, destijds voorman van de vermaarde band Second Life en blies deze band in 2004 ook nieuw leven in met ondermeer de single “Luxury”.

“Arms of Mary” van Sutherland Brothers & Quiver werd bij ons in Vlaanderen trouwens al ‘ns eerder heruitgebracht, maar dan in onze eigen taal. Het was Willy Sommers die er een mooie versie van lanceerde in 2015 met als titel “Sandy”, of de herinnering aan een allereerste romance.

Brugse Keppe

Brugse Keppe