Brugse Radio

Skyblasters met nieuwe single Brugse Keppe

Onze Belgische Skyblasters, in volle corona-pandemie nog erg in de smaak gevallen bij onze collega’s van LDM Radio in New York waar ze genomineerd werden als ‘Beste Reggaesong’, zijn weer helemaal terug in deze prille lente! ‘Stay With Me’ is een zomerse song, die deels werd opgenomen in Ghana en deels in Gentbrugge, waarin de band dankt voor de liefde en hoopt dat die mag blijven duren.

De liefde voor de band zelf duurt al sinds 1984, het jaar van de oprichting en ook al is mede-oprichter Patrick De Witte er al lang niet meer bij, ook hij zal van waar hij ook is, goedkeurend meeknikken met wat zanger Edward Buadee en de zijnen nu weer brengen. Hun nieuwe single wordt de komende week de meest gedraaide bij VBRO2, als onze Brugse Keppe!

Brugse Keppe

Brugse Keppe