Brugse Radio

Higher van Michael Bublé nieuwe Brugse Keppe

Op maandag 28 maart brengt Michael Bublé zijn nieuwe studioalbum uit. Er werd méér dan drie jaar op gewacht. Onder de titel Higher wil de Canadese zanger naar eigen zeggen zijn eigen muzikale stijl flink verbreden. Om naar uit te kijken alvast! Wellicht mogen we enkele verrassende resultaten ontdekken. Zo is op het gloednieuwe album een duet met Willie Nelson te horen, twee weken terug zelf ook nog Brugse Keppe met z’n nieuwe plaat, en brengt Michael ook nog een cover van My Valentine van Paul McCartney. De ex-Beatle heeft dit nummer trouwens ook geproduceerd voor Bublé. Wachten op de titeltrack moeten we niet meer doen, want Higher is inmiddels verschenen en wordt deze week de meest gedraaide hier bij VBRO2. Onze nieuwe Brugse Keppe is een  dansbaar nummer dat je binnenkort wellicht ook op veel gelegenheden zoals ook dansscholen gedraaid gaat worden. Van het nieuwe album verscheen eerder ook al de single I’ll Never Not Love You van het nieuwe album.

Brugse Keppe

Brugse Keppe