Brugse Radio

Sandra Vanreys is onze Paas-Keppe

Sandra Vanreys behoeft eigenlijk geen introductie. Ze heeft intussen al meer dan 30 jaar podium-ervaring op binnen- en buitenlandse podia, een eigen stemgeluid, sympathieke uitstraling én de capaciteit om zowat elk publiek voor zich te winnen.

Ook de radiostations weten haar muziek te waarderen want je hoort de muziek van Sandra Vanreys intussen op vele nationale (Nederlandse) én buitenlandse radiostations, waartoe wij dan weer behoren. Met de single “Without You” uit begin 2022 heeft ze succes in vele landen en ook met de nieuwe single “Falling In Love With You” hoopt ze weer veel muzikale harten te veroveren. “Falling In Love With You” is geschreven door Sandra zelf en uitgebracht op het label NEO Music. Het is in de aanloop naar Pasen onze Brugse Keppe, want zeg nu zelf, wat is er mooier dan met Pasen de liefde te kunnen omarmen!

Brugse Keppe

Brugse Keppe