Brugse Radio

Lisa del Bo als Brugse Keppe de lente in

Lisa del Bo verwelkomt de lente met open armen met haar gloednieuwe single ‘Maak me wakker’ en wel als de Brugse Keppe!  Dit vrolijke, positieve liedje is meteen ook de voorbode van Lisa’s nieuwe album ‘Niet Alleen’, dat op vrijdag 29 april zal verschijnen en de opvolger is van ‘Lisa Gelooft’. Eind 2018 lanceerde Lisa dit project dat bestaat uit de mooiste religieuze liedjes, aangevuld met nummers die boodschappen van hoop, liefde en verdraagzaamheid uitdragen. Inmiddels staan ervan bijna 50 uitverkochte concerten op haar teller. Naast de nieuwe single ‘Maak me wakker’ en het album, geeft Lisa in het weekend van 13, 14 en 15 mei 2022 ook nog drie besloten kennismakingsconcerten rond haar nieuwe project ’Niet Alleen’. Hiervoor is er nu al grote belangstelling.

“Wat heeft de natuur het toch mooi geregeld. Wanneer de eerste lentezon door de grijze winterwolken prikt, staan we plots veel positiever in het leven. Je kan weer naar buiten, het blijft langer licht, je ziet nieuw leven en bloesem verdrijft de sombere kleuren van de winter. Jaja… lang leve de lente!”, zo zegt Lisa enthousiast.

De lente staat synoniem voor een blij gevoel en zin om te leven. En Lisa del Bo heeft dat perfect weten te vatten in haar nieuwe single ’Maak me wakker’, een heerlijk vrolijk country-liedje op tekst van Jan De Vuyst. ‘t Is deze week onze Brugse Keppe hier bij VBRO2 en zo dus om de 3 uren te horen op de Brugse Radio!

De Brugse Radio organiseert trouwens een uniek Kerstconcert met Lisa del Bo op zaterdag 10 december 2022 in de prachtige Sint-Walburgakerk in Brugge. Kaarten voor ‘Lisa Viert Kerst’ met ook Bart Herman als speciale gast kunnen nu al gereserveerd worden op 050/333.383 of via info@brugseradio.be.

Brugse Keppe

Brugse Keppe