Brugse Radio

Angèle is met nieuwe singel de Brugse Keppe

Angèle heeft een nieuw liedje uitgebracht en daar hoort ook een opvallende videoclip bij. In haar nieuwe single ‘Libre’ verschijnt de Brusselse zangeres als astronaut en superheld nadat ze een magisch stukje pizza at in de besneeuwde straten van New York. In haar nieuwe liedje heeft Angèle het op een eerder humoristische manier over ondermeer vrijheid, in de letterlijke zin van het woord, zonder vaste partner. Onlangs zei ze daarover nog in het gereputeerde blad ‘Rolling Stone’ dat we eigenlijk nooit helemààl vrij zijn, omdat we in ‘t leven nu eenmaal concessies moeten doen en ons moeten aanpassen aan onze omgeving. Echter, door afstand te nemen van de vele dingen die ons naar beneden halen, door het loslaten van verkeerde relaties en vooral door geen belang te hechten aan de mening van anderen, kunnen we ons al een flink stuk vrijer gaan voelen, aldus nog Angèle. ‘Libre’ is terug te vinden op haar album ‘Nonante-Cinq’ dat in 2021 verscheen. ‘t is deze week onze Brugse Keppe en dus de meest-gedraaide bij VBRO2 in week 19!

Brugse Keppe

Brugse Keppe