Brugse Radio

De nieuwe Brugse Keppe is voor Dana Winner

2022 wordt ongetwijfeld haar jaar: met een Sportpaleisconcert in het najaar, een YouTubekanaal dat miljoenen fans telt van Texas over Kaapstad tot Seoul en São Paulo én een nieuwe single. ‘Miss You Most’ is een breekbaar en ingetogen maar tegelijk ook poppy nummer. Daarmee gaat ze voor een nieuwe sound. Dana Winner natuurlijk!

« It’s times likes these that I miss you most», zingt Dana Winner in haar nieuwste nummer. Ze is terug van nooit écht weggeweest. “Dit voelt aan als een nieuw hoofdstuk in mijn leven.”

In 1989 had Dana Winner haar eerste hit te pakken, met haar versie van het Carpenters-liedje ‘Op Het Dak Van De Wereld’. De start van een indrukwekkende carrière waarin ze de ene hit na de andere scoorde. Dertig jaar, achttien albums en méér dan 3,5 miljoen verkochte albums later, gaat Dana Winner voor een nieuwe, frisse sound. Met respect voor het verleden mààr met de blik vooruit. Haar nieuwe liedje ‘Miss You Most’ is een intiem en zachtaardig nummer, met een licht melancholieke tekst. Het is deze week onze Brugse Keppe, hier bij VBRO2!

Brugse Keppe

Brugse Keppe