Brugse Radio

Mieke is deze week onze Brugse Keppe

Na een moeilijke periode is het voor de zangeres eindelijk weer tijd voor feest. Zo vierde Mieke op 8 mei haar 65ste verjaardag. En dat gaat niet onopgemerkt voorbij. Zo is er een gloednieuwe single uit!
Na enkele duetsingles en het duettenalbum ‘Samen’ met de West-Vlaamse zanger Bandit is Mieke er na lange tijd weer met een solosingle. Het nummer ‘Liedje Voor Jou’ is een eerbetoon aan Miekes levenspartner Marc De Coen. Marc, die al decennia lang in de muziekbusiness actief is, wist vorig jaar ternauwernood een coronabesmetting te overleven. Hij is jarenlang de stuwende kracht achter de carrière van Mieke geweest. Een taak die hij noodgedwongen moest neerleggen maar op een dag weer hoopt op te kunnen pakken.
Bart Herman heeft de liefde tussen de twee op een bijzonder mooie manier weten te vertellen in de tekst van ‘Liedje voor jou’. Koen Moeyaert (Bandit) tekende voor de pakkende muziek.
Het is meteen ook een ode aan de liefde en het leven zelf in tijden van voor- en tegenspoed. Deze week de Brugse Keppe!

Brugse Keppe

Brugse Keppe