Brugse Radio

Nieuwe Brugse Keppe voor West-Vlaamse Dogwalker

De West-Vlaamse formatie Dogwalker verrast niet enkel met een nieuwe single, maar komt ook meteen naar buiten met een remix ervan door Nash & Pepper. En de remix die ze maakten is niet te missen door de aanstekelijkheid van het nummer.

Maar daarnaast stelt Dogwalker dus ook hun nieuwe single ‘Golden Years’ voor. Na de release van ‘Two worlds collide’ en de eigenzinnige cover van ‘All of My Heart’ in 2021 brengt de Brugs-Deerlijkse band nu een nummer waar iedereen op kan dansen.

Inhoudelijk gaat het dan ook om het vieren van de ‘gouden jaren van het leven’.

“We willen met ‘Golden Years’ zowel jong als oud inspireren. Want ook als je ouder wordt, moet je genieten van de fleur van het leven. Eigenlijk zijn alle jaren van het leven een gouden geschenk. Zowel een 20-jarige als een 50-jarige komt verrassingen en moeilijkheden tegen, maar je kiest zelf hoe je daarmee omgaat. Het beste is om je hart te volgen en elke kans in het leven te grijpen! Elke dag zonder tegenslag is immers een dag om te profiteren van het leven. Vooral na de coronaperiode willen jong én oud terug buiten komen, vrienden zien, nieuwe vrienden maken en samen feesten. ‘Golden Years’ is dan ook de perfecte opener voor een volgende party in originele versie of de remix met Nash & Pepper natuurlijk!”, aldus Dogwalker.

De nieuwe single van Dogwalker is deze week onze Brugse Keppe!

Brugse Keppe

Brugse Keppe