Brugse Radio

De Brugse Top 40 is terug

Vanaf zaterdag 18 juni start de zomer bij VBRO2! En dat vieren we ondermeer met de terugkomst van De Brugse Top 40. De officiële Brugse Hitparade sinds 1974 is terug thuis bij joèn Brugse Radio en hoor je in ieder geval al de hele zomer lang op zaterdagnamiddag van 14u tot 17u. De actuele stand van zaken in hitland wordt gepresenteerd door Maarten Vijs en wordt netjes samengesteld door Yvan Schatteman. Die stelde z’n eerste Brugse Top 40 samen in 1975 met het oog op de presentatie ervan in de Norbert Feestzaal aan de Moerkerksesteenweg in Sint-Kruis. Vanaf eind 1981 weerklonk de Brugse hitlijst ook in de ether via de VBRO.

Zaterdagnamiddag van 14u tot 17u op VBRO2, 102.7 FM en dab+ in West-Vlaanderen en wereldwijd via ondermeer deze website of via onze gratis luister-app!

Brugse Keppe

Brugse Keppe