Brugse Radio

Diana Ross en Tame Impala zorgen voor nieuwe Brugse Keppe

Muziekicoon Diana Ross en de psychedelische rockband Tame Impala hebben hun krachten gebundeld voor een nieuwe zomerplaat. En dat is toch wel best opmerkelijk nieuws. “Turn Up The Sunshine”, zo heet deze; het is meteen de eerste single van de Minions: The Rise of Gru  soundtrack. “Turn Up The Sunshine” werd onder handen gepakt door topproducer Jack Antonoff en straalt veel optimistische energie uit. Je zal horen dat Diana Ross haar typische en prachtige stemgeluid aanwendt om de jeugd van vandaag te inspireren en te stimuleren om ​​licht te brengen in een wereld geplaagd door zware beproevingen. Zoals we de afgelopen twee jaren mochten ervaren…

Minions: The Rise of Gru is een geanimeerde actiekomedie die op vrijdag 1 juli wereldwijd zal uitgebracht worden. En daar hoort natuurlijk ook een soundtrack bij. De compilatie bevat 19 liedjes en je vindt er ondermeer artiesten als Gary Clark Jr., Brittany Howard, Kali Uchis, Thundercat en HER op terug. En dus ook Diana Ross en Tame Impala. Producer Jack Antonoff is er alvast heel erg trots op. En gelijk heeft hij, “Turn Up The Sunshine” is deze week dan ook onze Brugse Keppe. Met Diana Ross in de hoofdrol!

Brugse Keppe

Brugse Keppe