Brugse Radio

Belinda Vermeer is onze Brugse Keppe

De Haarlemse zangeres Belinda Vermeer liet zich voor haar zomersingle helemaal inspireren door de liefde die zij voelt voor de prachtige Italiaanse stad Siena in de regio Toscane! Ze maakte zelf de melodie en schreef de tekst in zowel het Italiaans als in het Nederlands. “De melodie ontstond toen ik aan het genieten was van een weekendje weg en aan het fantaseren was over een tripje naar Siena. De tekst kwam vervolgens vanzelf en ik besloot om deels in het Italiaans te zingen. Ik wilde een zomerse vibe in het liedje. De melodie die tot mij kwam tijdens het uitje is verwerkt in een lounge-achtig nummer met Latin klanken, totaal iets anders dan wat de luisteraars van mij gewend zijn”, aldus nog Belinda Vermeer. Naast het Nederlands/Italiaans heeft ze hetzelfde nummer ook in het Engels/Italiaans uitgebracht voor haar  trouwe luisteraars buiten de Lage Landen. En laat het net dit liedje zijn dat deze week onze Brugse Keppe is!

Brugse Keppe

Brugse Keppe