Brugse Radio

Helene Fischer met nieuwste single Brugse Keppe

Europa’s meest succesvolle zangeres en entertainster Helene Fischer keert terug na haar babypauze. “Liebe ist ein Tanz” is de nieuwe focus-single van het album dat op 22 juli werd uitgebracht naast meerdere videoreleases. En zo vervolgt haar carrière zich meteen op een erg hoog niveau. Inmiddels verkocht Helene Fischer al méér dan 16 miljoen platen, behaalde ze 12 platina awards en ook meer dan 30 gouden awards, Helene Fischer is Europa’s meest succesvolle veelzijdige zangeres en heeft zich met haar spectaculaire en volledig uitverkochte tournees opgewerkt tot de internationale top. Zonder meer. Deze week halen we de wereld-ster naar onze regio; ze is Brugse Keppe met de nieuwe single “Liebe ist ein Tanz”. In woord en beeld te genieten, hier bij ons!

Brugse Keppe

Brugse Keppe